Estetică Dentară

Îți redăm zâmbetul cu fațete dentare și coroane cu aspect 100% natural, care se integrează cu structura dintelui natural și care oferă rezistență pe termen lung. Echipa de medici Smart Dental beneficiază de experiența necesară și de tehnologie de ultimă generație pentru rezultate excelente, rapide și precise.

Albire dentară

Stilul de viață, obiceiurile nesănătoase și înaintarea în vârstă pot duce la pătarea și înnegrirea dinților. Foarte multe obiceiuri zilnice pot contribui treptat la pigmentarea zâmbetului: consumul de cafea, ceai, băuturi non-alcoolice, vinul roșu sau fumatul sunt doar câteva dintre acestea. 

Din fericire, la Smart Dental deținem cunoștințele și instrumentele necesare pentru a-ți reda frumusețea dinților.

Tratamentul de albire dentară cu Zoom Advanced Power

Sistemul de albire cu lampă UV Zoom Advanced Power utilizat în clinica stomatologică Smart Dental garantează rezultate remarcabile în doar 45 de minute. Procedura este non-invazivă și nu cauzează disconfort, iar timpul redus de acțiune și schimbarea majoră a culorii dinților fac ca aceasta să fie o opțiune ideală pentru persoanele ocupate sau pentru cele care nu doresc să fie supuse la proceduri de lungă durată. 

ZOOM reușește într-o singură ședință să atingă rezultate care nu pot fi oferite de proceduri tradiționale nici chiar în luni de zile. Obiectivul este același: albirea dinților decolorați și eliminarea petelor de pe smalț și dentină. ZOOM este exemplul optim al stadiului tehnologic în cosmetica dentară. Zoom Advanced Power este recomandat pentru oricine dorește rezultate imediate. Albește dinții cu o de medie de 6 până la 8 nuanțe în doar 45 de minute. Tot ceea ce trebuie să faci este să te instalezi confortabil în scaunul stomatologic și să te relaxezi până la finalul procesului. Rezultatul va fi unul vizibil chiar atunci, iar tu vei fi mult mai încrezător atunci când zâmbești.

Efecte secundare în cazul tratamentelor de albire dentară

Smalțul dentar nu este afectat sau demineralizat în urma acestui tratament. După procedura de albire este posibil să apară o senzație de sensibilitate tranzitorie la nivelul dinților. Prin aplicarea Relief ACP Oral Care Gel, inclus în kitul de albire, sensibilitatea va dispărea în aproximativ 24 de ore.

Despre tehnologia Zoom Advanced Power

Tehnologia de albire dentară Zoom este numărul 1 în Statele Unite ale Americii, fiind prezentată în cadrul showului de televiziune Extreme Makeovers transmis pe canalul ABC. Sistemul Zoom Advanced Power este produs de compania Discus Dental Inc., SUA. Fondată în 1993, aceasta este lider mondial în promovarea și distribuția produselor clinice profesionale de estetică dentară. Discus Dental oferă suport la nivel global pentru dezvoltarea de produse inovatoare, precum și de servicii medicale stomatologice.