Estetică dentară

Estetică dentară

Îți reconstruim zâmbetul cu fațete dentare și coroane cu aspect 100% natural, care se integrează cu structura dintelui natural și care oferă rezistență pentru multă vreme. Echipa de medici experimentați a Smart Dental are la dispoziție tehnologie digitală de ultimă generație pentru rezultate exacte și rapide.

Albire dentară

Stilul tău de viață și procesul de îmbâtrânire îți pot păta și înnegri dinții. Multe din lucrurile pe care le facem în mod obisnuit pot contribui la pigmentarea dinților: cafeaua, ceaiul, băuturile non-alcoolice, vinul roșu sau fumatul.

Sistemul de albire cu lampă UV Zoom Advanced Power, utilizat în clinica stomatologică Smart Dental oferă rezultate remarcabile în doar 45 de minute. Procedura este non-invazivă și nu provoacă disconfort, iar timpul redus de tratament, precum și schimbarea majoră a culorii dentare, fac ca aceasta să fie o alegere perfectă pentru persoanele ocupate. Într-o singură sedintă, ZOOM reușeste ceea ce procedeele tradiționale nu reușeau în luni de zile. Obiectivul este același: albirea dinților decolorați și eliminarea petelor de pe smalț și dentină. ZOOM e exemplul optim al stadiului tehnologic în cosmetica dentară. Zoom Advanced Power este ideal pentru oricine caută rezultate imediate și îți va albi dinții cu o medie de 6 până la 8 nuanțe de la culoarea lor naturală în numai 45 minute. Tot ceea ce trebuie să faci este să te instalezi confortabil în scaunul stomatologic și să te relaxezi gândindu-te la un zambet mai alb, mai strălucitor care te poate face să te simți mai bine în legatură cu propria persoană. Zâmbetul tău este important. Este unul din primele lucruri pe care le observi când te întâlnești cu cineva.

Smalțul dentar NU este afectat sau demineralizat în urma realizării acestui tratament. După tratamentul de albire este posibil să apară o senzație de sensibilitate tranzitorie la nivelul dinților. Prin aplicarea Relief ACP Oral Care Gel, inclus în kitul de albire, sensibilitatea se va diminua până la dispariție după 24 de ore.

Tehnologia de albire dentară Zoom, este numărul 1 în Statele Unite ale Americii și este prezentat în cadrul popularului show de televiziune transmis pe canalul ABC “Extreme Makeovers”.  Systemul Zoom Advanced power este produs de către compania Discus Dental Inc., USA. Fondată în 1993, Discus Dental Inc. este lider mondial în promovarea și distribuția produselor clinice profesionale de estetică dentară. Discus Dental oferă de asemenea, la nivel global, suport pentru dezvoltarea de noi produse și servicii medicale stomatologice.

Nu ai efectuat de mult timp un control stomatologic?

ro_RORO
Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței tale de navigare.