Clinica Smart Dental e aliniată la toate prevederile în vigoare privind prevenirea față de COVID 19.
– Accesul în clinică se face exclusiv cu purtarea măștii de protecție. Aceasta se va purta permanent și se va îndepărta doar în momentul realizării manoperelor stomatologice
– La intrarea în clinică, pacienții își vor igieniza mâinile cu soluțiile dezinfectante antibacteriene
– Temperatura corporală va fi monitorizată iar o valoare de peste 37,3 grade celsius va duce la anularea programării
– Pacienții vor utiliza botoșei de unică utilizare aplicați automat printr-un proces termic de către un aparat special pentru accesul in cabinete
– Lucrurile personale vor fi depozitate în locurile special amenajate din clinica
– Personalul medical poartă echipamente de protecție de unică folosință pe toată durata realizării manoperelor stomatologice
– După fiecare pacient, cabinetul, precum și instrumentarul medical se dezinfectează și sterilizează conform normelor legislative în vigoare cu aparatură de ultimă generație
– Se realizează igienizarea periodică și temeinică pentru întreaga suprafață a clinicii
– Mânerele și clanțele tuturor ușilor se dezinfectează în mod constant
– Programările vor fi dispuse astfel încât să nu se creeze aglomerație
– Există o ușă pentru acces pacienți la intrare și o alta la părăsirea incintei de către pacienți astfel încât fluxul de persoane să nu se intersecteze.

Programarile se pot face folosind:
– formularul de contact de pe pagina web Smart Dental
– datele noastre de contact
–  telefonic, apelând unul din numerele de telefon disponibile pe website (www.smartdental.ro) sau pe pagina de Facebook Smart Dental
– personal la recepția clinicii, aflate pe str. Republicii nr. 102 din Cluj-Napoca.

Colegele noastre vă vor furniza toate informațiile necesare și împreună veți stabili data și ora consultației dumneavoastră. Pentru a vă putea organiza programul personal în mod convenabil, înainte de programarea planificată, primiți mesaj text telefonic.

Da. Clinica noastră dispune de o parcare proprie dedicată tuturor pacienților și care poate fi accesată apelând colegii nostrii prin interfonul de la intrare, care vor ridica bariera pentru dumneavoastră.

Da. La clinica Smart Dental există facilități speciale pentru acces persoane în vârstă sau cu dizabilități locomotorii iar accesul la cele 5  cabinetele de la etaj se face cu liftul.

Sigur. La noi pacienții au posibilitatea să aleagă ritmul plăților efectuate de-a lungul perioadei în care se desfășoară tratamentul. Plata se poate face cu numerar sau cu cardul  iar la solicitarea dumneavoastră vă putem furniza documente fiscale doveditoare.

Sigur că da. În cazul în care o firmă alege să își trateze angajații la clinica noastră, putem oferi beneficii suplimentare bazate pe nevoile existente ale personalului acesteia.

Câteva minute. Smart Dental are avantajul de a avea propria unitate complet automatizată de prelucrare a elementelor de protetică dentară – Computer Assisted Design – Computer Assisted Manufacture – sau pe scurt tehnologie CAD-CAM,  reducând necesitatea mai multor vizite și scurtând astfel considerabil durata tratamentului dentar. Practic, putem să vă creăm și să vă cimentăm o coroana integral ceramică într-o singură vizită.

Absolut. Toate lucrările efectuate sunt însoțite de o garanție de 2 ani. Pe perioada acoperită de garanție este imperativ să se  facă controale la fiecare 6 luni pentru a verifica integritatea lucrării și pentru a face eventuale mici ajustări necesare.

ro_RORO
Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței tale de navigare.